livet alltså.

Det var ett par dagar sedan jag skrev här (närmare bestämt två), men nu är jag tillbaka. Sedan sist har jag hunnit med att tillbringa många timmar i skolan, gå på ett event med Jessica och Sara, äta Göteborgs största kanelbulle i Haga, åka fel spårvagn, afterworka i Linné med ett härligt gäng, hamna i godiskoma och få årets två första fräknar på näsryggen. Och idag av alla dagar har jag lyckats få riktigt ont i halsen. Jag som planerat att se på Cortègen, grilla och gå på Chalmersfest ikväll. Vi får se hur det blir.

you make my dopamine levels go all silly.

Jag har jävligt mycket i skolan och samtidigt vill jag hinna med att göra mycket roligt. Igår morse var jag så stressad att jag glömde stänga av spisen som stod på i femton timmar innan jag kom hem efter grillning i Slottsskogen. Nu har jag blivit paranoid light.

i wish for rain.

Det kändes nästan lite speciellt att träffa alla i skolan idag efter ett så långt uppehåll. Vi tillbringar ändå en hel del tid tillsammans och man vänjer sig på något konstigt sätt. Nu sitter jag på Handelshögskolans bibliotek och försöker plugga. Det är svårt när det är kvavt inne och solen skiner ute. Börjar med att äta mitt mellanmål från "Muffins med mera" i Haga.

get busy.

Jag har tillbringat de senaste tio dagarna i Stockholm. Jag har hunnit med så mycket, men framförallt har jag hunnit tanka upp mig på kärlek från familjen. Helgen avslutades med vin på Utecompagniet, middag på East och judisk klezmer blandat med house på V i lördags. Nu är det sex veckor kvar av denna termin och det är sjukt mycket att göra. Bara att sätta igång.

första dagen med bara ben.


we are the makers of music and the dreamers of dreams.

Jag är helt exalterad idag. Fan vad livet är underbart.

jag vet inte vad jag ska säga.

Så jag väljer att inte säga någonting alls.


hej tisdag.

Andra dagen Pesach. Första dagen firades igår med en fem timmars familjemiddag.

be yourself, the world worships original.

Det charmigaste som finns är när någon skrattar med hela kroppen. Skrattet tar fart långt ner i magen och liksom bubblar upp. Jag tycker man ser i folks ögon att de vaknar till liv och fylls av någonting vackert. Att skratta är fan det bästa jag vet.

sunday means junk food.

Fredagsmys är inte riktigt min grej. Söndagsmys däremot är en riktig hit. Det förtjänar jag efter en lång dag överallt och ingenstans.

uppsala.

Härligt att vara hemma igen. Göteborg känns avlägset, men samtidigt nära. Om ett par timmar lämnar jag dock Stockholm igen för att åka till Uppsala på äventyr. Jag tänker mig en trevlig middag med många timmars skratt och prat. Sedan får vi se var kvällen slutar.

sweep me off my feet.

Min dag avslutades med grillning av hamburgare och marshmallowsinbakad nutella för att fira Majas födelsedag. Imorgon går tåget till Stockholm och nu blir det Mad Men.

pandas are awesome.

Idag fick jag lära mig lite italienska på spårvagnen. Jag vill kunna tala flytande. Det är så jävla vackert.

fuck the stereotypes.

Påväg hem i regnet såg jag precis en liten igelkott. Den traskade runt helt ensam. Jag ville ta med den hem och ha den som husdjur, men jag avstod. För igelkottens skull. Imorgon har jag litteratursökning i skolan. Vi har tagit uppehåll från cellbiologin i två veckor och har biomedicinsk fördjupning istället. På torsdag har jag praktik på Östra Sjukhuset och på fredag eftermiddag åker jag till Stockholm. Funderar på att gå ut imorgon kväll. Har sjukt mycket plugg, men jag vill känna basen vibrera i kroppen efter några glas vin. Jag borde inte, men jag vill. En annan sak jag vill är träffa Batman. Det vore grymt.

some people feel the rain. others just get wet.

Jag är helt slut. Skulle kunna sova ett dygn. Men först blir det pizza.

be right back.

Jag har haft en helt grym helg. Och en jävligt bra måndag. Men just nu har jag varken tid eller lust att skriva här. Jag återkommer imorgon istället.

söndag eftermiddag.


are you living or just existing?

Att verkligen leva och att bara existera. Två helt olika saker. Ibland måste man bara existera för att verkligen kunna leva. Men det är viktigt att det blir större del leva, än existera.

sarcasm is a body's natural defense against stupid.

Idag öppnade alla uteserveringar i Göteborg.

torsdag.

Jag har lyckats vända på dygnet lite. Score dude.

dreams.

Things we do and things we see shortly before we fall asleep are most apt to influence our dreams.

kastanjebrunt.

Nu ska jag iväg till frisören. Funderar på att göra mitt hår väldigt mycket mörkare. Kastanjebrunt.

boys.


mitt nya beroende.

Ost.

två bruna ögon.

Jag älskar känslan av att komma hem efter en lång dag och tvätta bort allt smink. Skrubba, tvåla och skölja tills allt försvunnit och jag är helt osminkad. När jag tittar mig i spegeln då ser jag mina två stora bruna ögon som de ska se ut. Men nästan lika mycket älskar jag känslan av att göra mig i ordning inför en rolig kväll. Långa drag med mascaran, mjuka cirklar med puderborsten och kolsvarta linjer som ramar in ögonen.  Det jag ogillar är det där mellanköret som man har till vardags. När man duttar på lite grann medan man sveper en kopp kaffe och har bråttom till skolan. Ytligheter jag vet. Men det är rätt avkopplande efter en lång dag med PCR-labb och cellbiologi.


hej måndag.

Jag har precis fått reda på att jag har självstudier hela vecka sexton.
Jag kommer därför tillbringa nio dagar i Stockholm. Det ska bli härligt.

verklighet.


god morgon söndag.


cellbiologi vs bellinis.

Cellbiologin tillsammans med min feber dödar mig långsamt. Jag vill dansa i soffor och dricka bellinis. Äta äggröra och röka cigaretter. Vad som helst förutom detta. Tack och hej.

02.34

Pizza och ösregn. Avslagen fanta och lakritsremmar med kokos.

april.

Tiden går otroligt fort, men ändå känns det som att det var länge sedan det var april. Men nu är våren officiellt här. Om drygt två månader är det sommarlov och tills dess är det mycket roligt, men också mycket plugg som väntar. Duggregn, jordgubbar, parkpicknicks och fräknar på näsan. Äntligen.


RSS 2.0